Piept de pui cu pilaf de quinoa
PrinteazaPiept de pui cu pilaf de quinoa din: unt, ceapa, quinoa, supa de pasare, spanac, coaja de lamaie, suc de lamaie, piept de pui, sare, piper.
- 25 g unt
- 1 ceapa
- 300 g quinoa
- 400 ml supa de pasare
- 300 g spanac
- 1 lingurita coaja de lamaie rasa
- 2 lingurite suc de lamaie
- 350 g piept de pui fiert
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se topeşte untul şi se căleşte ceapa tocată. Se adaugă quinoa şi se lasă să se călească 1 min. Se toarnă supa şi se acoperă vasul cu un capac; se fierbe cca 17 min., până ce absoarbe mai toată apa. Se spală spanacul, se taie fâşii frunzele şi se pun peste quinoa fiartă; se adaugă suc şi coajă de lămâie după gust.
Se taie felii carnea şi se adaugă în vas, amestecând cu grijă până se înmoaie frunzele de spanac şi se încălzeşte carnea. Se sărează şi se piperează.
Piept de pui cu pilaf de quinoa
Pofta buna!