Piept de pui cu pilaf de quinoa

Printeaza

Piept de pui cu pilaf de quinoa din: unt, ceapa, quinoa, supa de pasare, spanac, coaja de lamaie, suc de lamaie, piept de pui, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_pilaf_de_quinoa

  • 25 g unt
  • 1 ceapa
  • 300 g quinoa
  • 400 ml supa de pasare
  • 300 g spanac
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 350 g piept de pui fiert
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul şi se căleşte cea­pa tocată. Se adaugă quinoa şi se lasă să se călească 1 min. Se toarnă supa şi se acoperă vasul cu un capac; se fierbe cca 17 min., până ce ab­soarbe mai toată apa. Se spală spanacul, se taie fâşii frunzele şi se pun peste quinoa fiartă; se adaugă suc şi coajă de lămâie după gust.

Se taie felii carnea şi se adaugă în vas, amestecând cu grijă până se înmoaie frunzele de spanac şi se încălzeşte carnea. Se sărează şi se piperează.

Piept de pui cu pilaf de quinoa

Piept_de_pui_cu_pilaf_de_quinoa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.