Piept de pui cu roşii, castraveţi şi smantană
PrinteazaPiept de pui cu roşii, castraveţi şi smantană
- 1 kg piept de pui
- 2 cepe
- 2-3 roşii
- 1 castravete
- 1 legătură pătrunjel
- 1 lingură unt (sau margarină)
- busuioc
- sare
- piper
- 200g smântână
- 3-4 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi castravetele, tai ceapa solzişori şi castravetele fâşii şi le căleşti în unt (sau margarină). Speli şi carnea, o tai fâşii, o adaugi peste ceapă, iar după ce s-a rumenit, pui roşiile tăiate cubuleţe, busuiocul şi verdeaţa tocate şi o ceaşcă de apă.
Laşi mâncarea să fiarbă pe foc mediu 15-20 de minute, potriveşti de sare şi piper, apoi o dai deoparte.
La masă aduci mâncarea presărată cu verdeaţă şi alături mujdei de usturoi amestecat cu smântână din care îşi va pune fiecare în farfurie cât pofteşte.
Piept de pui cu roşii, castraveţi şi smântână
Poftă bună!
Incoming search terms:
- salata de pui cu rosii si castraveti