Piept de pui cu roşii, castraveţi şi smantană

Printeaza

Piept de pui cu roşii, castraveţi şi smantană

Ingrediente:Piept de pui cu rosii, castraveti si smântâna

  • 1 kg piept de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 roşii
  • 1 castravete
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură unt (sau margarină)
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 200g smântână
  • 3-4 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi castravetele, tai ceapa solzişori şi castravetele fâşii şi le căleşti în unt (sau margarină). Speli şi carnea, o tai fâşii, o adaugi peste ceapă, iar după ce s-a rumenit, pui roşiile tăiate cubuleţe, busuiocul şi verdeaţa tocate şi o ceaşcă de apă.

Laşi mâncarea să fiarbă pe foc mediu 15-20 de minute, potriveşti de sare şi piper, apoi o dai deoparte.

La masă aduci mâncarea presărată cu verdeaţă şi alături mujdei de usturoi amestecat cu smântână din care îşi va pune fiecare în farfurie cât pofteşte.

Piept de pui cu roşii, castraveţi şi smântână

Piept de pui cu rosii, castraveti si smântâna

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • salata de pui cu rosii si castraveti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.