Piept de pui cu rosii gratinate

Printeaza

Piept de pui cu rosii gratinate

Piept de pui cu rosii gratinate

Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui
  • 8 rosii
  • 2 ardei rosii
  • 20 g cascaval
  • unt si pesmet pentru tava
  • 2 linguri de ulei de masline
  • mujdei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală şi se porţionează pieptul de pui ca pentru şniţel, se dă cu sare şi piper si se prăjeşte cate cinci minute pe fiecare parte.

După ce s-a prăjit, se aşază pe o tavă tapetată cu unt şi cu pesmet şi se bagă 10 minute la cuptor.

Peste puiul fierbinte se pun rondelele de roşii şi ardei şi se bagă din nou la cuptor. Spre sfârşit, se presară caşcavalul şi se mai lasă câteva minute să se topească.

Dacă doriţi, după ce le scoa­teţi din cuptor, puteţi să le stropiţi cu mujdei de usturoi şi să le ornaţi cu pătrunjel verde tocat mărunt şi frun­zuliţe de cimbrişor. Puiul se serveşte cald, cu pâine prăjită cu usturoi.

Piept de pui cu rosii gratinate

Piept de pui cu rosii gratinate1.jpg Piept de pui cu rosii gratinate2.jpg Piept de pui cu rosii gratinate3.jpg Piept de pui cu rosii gratinate4.jpg

Piept de pui cu rosii gratinate5.jpg Piept de pui cu rosii gratinate6.jpgPiept de pui cu rosii gratinate.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.