Piept de pui cu smantana si hrean

Printeaza

Piept de pui cu smantana si hrean

Ingrediente:Piept de pui cu smantana si hrean

  • 1-1,5 kg. piept de pui
  • 2 cepe
  • 400 g. smantana
  • o legatura radacina de hrean
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea.

Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici. Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui.

Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.