Piept de pui cu sos de ananas
PrinteazaPiept de pui cu sos de ananas din: suc de ananas, suc de lime, ulei de masline, oregano, coaja de lime, sare, piper rosu, piept de pui.
- 1 cană de suc de ananas
- 1/4 cană suc proaspăt de lime
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 1/2 linguriță oregano
- 1 linguriță coaja de lime
- 1 linguriță de sare
- 1 vârf de cuțit de piper roșu
- 1 piept de pui, feliat
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecati împreună toate ingredientele marinata.
Pastrati deoparte 1/4 ceașcă de sos.
Se pune pieptul de pui într-un vas de ceramică sau de sticlă. Se toarnă sosul peste bucatile de pui. Se acoperă vasul cu folie. Lasati carnea la marinat în frigider timp de cel puțin 2 ore.
Se incalzeste gratarul. Rumeniti pieptul de pui la foc potrivit pe ambele parti, ungand cu sosul pastrat deoparte.
Se serveste fierbinte cu salata.
Pofta buna!