Piept de pui cu sos de ananas

Printeaza

Piept de pui cu sos de ananas din: suc de ananas, suc de lime, ulei de masline, oregano, coaja de lime, sare, piper rosu, piept de pui.

Ingrediente: Piept de pui cu sos de ananas

  • 1 cană de suc de ananas
  • 1/4 cană suc proaspăt de lime
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 1/2 linguriță oregano
  • 1 linguriță coaja de lime
  • 1 linguriță de sare
  • 1 vârf de cuțit de piper roșu
  • 1 piept de pui, feliat

 

Mod de preparare:

Într-un bol, amestecati împreună toate ingredientele marinata.

Pastrati deoparte 1/4 ceașcă de sos.

Se pune pieptul de pui într-un vas de ceramică sau de sticlă. Se toarnă sosul peste bucatile de pui. Se acoperă vasul cu folie. Lasati carnea la marinat în frigider timp de cel puțin 2 ore.

Se incalzeste gratarul. Rumeniti pieptul de pui la foc potrivit pe ambele parti, ungand cu sosul pastrat deoparte.
Se serveste fierbinte cu salata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.