Piept de pui cu sos de gorgonzola

Printeaza

Piept de pui cu sos de gorgonzola din: piept de pui, gorgonzola, ulei, smantana si sare.

Ingrediente:Retete_1

  • 1 piept de pui
  • 150 g gorgonzola
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri smantana de gatit
  • sare

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl tai cubuleţe şi îl rumeneşti în cele 50 ml ulei cu puţină sare. Separat, topeşti brânza şi adaugi cele 2 linguri de smântână.

Când pieptul de pui este rumenit, îl scoţi, îl aşezi într-o farfurie şi torni deasupra sosul de gorgonzola.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.