Piept de pui cu sos de smantana si parmezan

Printeaza

Piept de pui cu sos de smantana si parmezan din: piept de pui, ulei, morcov, ceapa, smantana, parmezan, patrunjel, unt, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_sos_de_smantana_si_parmezan

  • 600 g piept d epui
  • 50 ml ulei
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 500 ml smantana de gatit
  • 2 linguri parmezan
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati pieptul de pielite si tendoane, spalati-l si stergeti-l cu servetele absorbante.

Prajiti pieptul de pui in ulei, la foc mare pana cand se rumeneste bine pe toate partile, apoi scoateti-l pe o farfurie si taiati-l in feliute de circa 5 mm grosime.

Acoperiti-l si pastrati-l la cald. Tocati ceapa curatata si spalata, dupa care caliti-o in unt.

Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati morcovul ras, feliile de piept de pui, si smantana.

Lasati sa fiarba la foc potrivit 4-5 minute, apoi, la final, adaugati parmezanul si patrunjelul tocat marunt.

Amestecati bine si lasati sa mai dea in 2-3 docote. Serviti preparatul cald.

Piept de pui cu sos de smantana si parmezan

Piept_de_pui_cu_sos_de_smantana_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.