Piept de pui cu sos si garnitura de orez
PrinteazaO reteta delicioasa de piept de pui cu: ciuperci, ceapa, smantana, sare, piper, busuioc, boia dulce.
Ingrediente:
- 1-2 bucăţi piept de pui
- 400-500 g ciuperci proaspete sau din conservă
- 2 cepe mici
- 200 g smântână
- sare
- piper
- busuioc
- boia dulce
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui, îl condimentezi şi îl prăjeşti pe grătarul bine încins.
Pentru sos: căleşti ceapa tăiată mărunt în puţin ulei, pui ciupercile, le mai laşi 5 minute, după care adaugi apă cât să le acopere şi le laşi până fierb.
Spre sfârşit, adaugi smântână treptat, amestecând continuu la foc mic. Poţi însoţi carnea cu o garnitură de orez alb sau de cartofi natur.
Pofta buna!