Piept de pui cu sos si garnitura de orez

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de pui cu: ciuperci, ceapa, smantana, sare, piper, busuioc, boia dulce.

Ingrediente:

  • 1-2 bucăţi piept de pui
  • 400-500 g ciuperci proaspete sau din conservă
  • 2 cepe mici
  • 200 g smântână
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui, îl condimentezi şi îl prăjeşti pe grătarul bine încins.

Pentru sos: căleşti ceapa tăiată mărunt în puţin ulei, pui ciupercile, le mai laşi 5 minute, după care adaugi apă cât să le acopere şi le laşi până fierb.

Spre sfârşit, adaugi smântână treptat, amestecând continuu la foc mic. Poţi însoţi carnea cu o garnitură de orez alb sau de cartofi natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.