Piept de pui cu sos
PrinteazaPiept de pui cu sos din: piept de pui, ulei de masline, condimente cajun, fasole, ardei rosii, avocado, ceapa verde, masline, suc de lamaie si coriandru.
- 2 piepţi de pui dezosaţi, fără piele
- ½ linguriţă ulei de măsline
- 1 lingură amestec de condimente Cajun
pentru sos:
- 400g de fasole din conservă, clătită şi scursă
- 2 ardei roşii, tăiaţi cubuleţe
- 1 avocado, tăiat cubuleţe
- 2 cepe verzi, tăiate felii
- 1 lingură de măsline
- sucul de la o lămâie
- 1 mână de coriandru, tocat
Mod de preparare:
Pentru sos, se amestecă fasolea, ardeii, avocado şi ceapa într-un bol. Se asezonează cu sare, piper, uleiul de măsline şi sucul de lămâie şi se lasă deoparte.Se aşază piepţii de pui pe un tocător şi se bat uşor ca să se subţieze puţin. Se aşază într-un vas, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se acoperă cu condimentele Cajun.
Se încălzeşte o tigaie-grătar şi se prăjeşte puiul 5 minute pe fiecare parte, până se face, aşezându-l în diagonală dacă vrei să se vadă urmele de grătar rumenite.Se adaugă coriandrul în sos, chiar înainte de a servi. Puiul se serveşte întreg sau tăiat felii.
Piept de pui cu sos
Pofta buna!
Simplu si bun!
Bun pieptul de pui