Piept de pui cu taietei de orez

Printeaza

Piept de pui cu taietei de orez din: taitei, piept de pui, ceapa, morcov, varza, ulei de susan, sos de soia, oua.

Ingrediente:Piept de pui cu taietei de orez

  • 1 punga de tăiţei de orez
  • 700 g piept pui dezosşt
  • 4 fire de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1/2 varză chinezească
  • 1 lingură cu ulei de susan
  • sos de soia
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Pune tăiţeii la înmuiat 3-5 minute în apă călduţă, 10-15 minute în apă rece, apoi scurge-i de apă. Taie carnea în bucăţi mici, ceapa în solzişori, varza fideluţă şi dă morcovul pe râzătoare.

Incinge uleiul în wok şi înăbuşă carnea timp de 3-4 minute, cât să-şi schimbe culoarea.

Adaugă legumele şi căleşte-le la foc puternic până ce se pătrund, însă fără a le înmuia.

Adaugă tăiţeii scurşi de apă şi amestecă totul încă vreo 3-4 minute, adăugând sos de soia după gust. Peste toate, sparge cele două ouă bătute în prealabil şi amestecă încă o dată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.