Piept de pui cu taietei de orez
PrinteazaPiept de pui cu taietei de orez din: taitei, piept de pui, ceapa, morcov, varza, ulei de susan, sos de soia, oua.
- 1 punga de tăiţei de orez
- 700 g piept pui dezosşt
- 4 fire de ceapă verde
- 1 morcov
- 1/2 varză chinezească
- 1 lingură cu ulei de susan
- sos de soia
- 2 ouă
Mod de preparare:
Pune tăiţeii la înmuiat 3-5 minute în apă călduţă, 10-15 minute în apă rece, apoi scurge-i de apă. Taie carnea în bucăţi mici, ceapa în solzişori, varza fideluţă şi dă morcovul pe râzătoare.
Incinge uleiul în wok şi înăbuşă carnea timp de 3-4 minute, cât să-şi schimbe culoarea.
Adaugă legumele şi căleşte-le la foc puternic până ce se pătrund, însă fără a le înmuia.
Adaugă tăiţeii scurşi de apă şi amestecă totul încă vreo 3-4 minute, adăugând sos de soia după gust. Peste toate, sparge cele două ouă bătute în prealabil şi amestecă încă o dată.
Pofta buna!