Piept de pui cu verdeturi si cuscus
PrinteazaPiept de pui cu verdeturi si cuscus din: stevie, spanac, loboda, ceapa verde, cuscus, piept de pui, ulei de masline, sare si piper.
- 1 legatura stevie
- 200 g spanac
- 2 legaturi loboda
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g cuscus
- 400 g piept de pui
- 50 ml ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi verdeturile, spălaţi-le, scurgeţi- le de apă şi tocati-le mai mare. Ceapa verde curăţată, spălată tocati-o mărunt şi căliţi-o 1 minut în ulei, apoi adăugaţi pieptul de pui tăiat în cubuleţe. Căliţi-le împreună,10 minute, la foc mic, adăugaţi verdeturile tocate. Amestecaţi bine şi mai lăsaţi la foc mic 2-3 minute.
Separat, puneti cuscusul in 250 ml apa fierbinte. Cand aceasta a absorbit toata apa potriviti-l de sare si piper. Puneti pe un pltou cuscusul iar in centru acesteia puneti amestecul de verdeturi si piept de pui.
Piept de pui cu verdeturi si cuscus
Pofta buna!
O sa incerc si eu puiul cu verdeturi