Piept de pui cu verdeturi si cuscus

Printeaza

Piept de pui cu verdeturi si cuscus din: stevie, spanac, loboda, ceapa verde, cuscus, piept de pui, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_verdeturi_si_cuscus

  • 1 legatura stevie
  • 200 g spanac
  • 2 legaturi loboda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g cuscus
  • 400 g piept de pui
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi verdeturile, spălaţi-le, scurgeţi- le de apă şi tocati-le mai mare. Ceapa verde curăţată, spălată tocati-o mărunt şi căliţi-o 1 minut în ulei, apoi adăugaţi pieptul de pui tăiat în cubuleţe. Căliţi-le împreună,10 minute, la foc mic, adăugaţi verdeturile tocate. Amestecaţi bine şi mai lăsaţi la foc mic 2-3 minute.

Separat, puneti cuscusul in 250 ml apa fierbinte. Cand aceasta a absorbit toata apa potriviti-l de sare si piper. Puneti pe un pltou cuscusul iar in centru acesteia puneti amestecul de verdeturi si piept de pui.

Piept de pui cu verdeturi si cuscus

Piept_de_pui_cu_verdeturi_si_cuscus

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu puiul cu verdeturi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.