Piept de pui cu vinete si dovlecei

Printeaza

Piept de pui cu vinete si dovlecei din: piept de pui, dovlecel, vanata, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui cu vinete si dovlecei

  • 2-4 fâşii de piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl speli, apoi îl usuci cu un prosop de bucătărie. Laşi tigaia să se încingă, aşezi feliile de carne 3 minute pe o parte, apoi le mai întorci pentru 3 minute pe cealaltă parte. Dacă doreşti, adaugi 2-3 picături ulei.

Pui legumele, dovlecelul tăiat rondele, vânătă tăiată tot rondele şi presari puţină sare şi piper, după gust.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Simpla si buna reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.