Piept de pui in aluat
PrinteazaPiept de pui in aluat din: piept de pui, ulei, usturoi, salvie, parmezan, faina.
- 2 bucăţi piept de pui
- 1 lingură de ulei
- 6 căţei de usturoi
- 20 frunze de salvie
- 50 g parmezan
- faina
Mod de preparare:
Se taie 2 bucăţi piept de pui în două, pe lat, apoi se întind între două foi de hârtie pergament şi se presează cu un sucitor. Se încinge într-o tigaie 1 lingură de ulei, se adaugă 6 căţei de usturoi tăiat felii, 20 frunze de salvie şi se prăjesc 2 minute.
Se îmbracă piepţii de pui cu 1/2 din amestecul de salvie şi 50 g parmezan ras. Se împătureşte fiecare bucată şi se lipesc muchiile cu degetele. Se presară cu făină şi se prăjesc în ulei încins, 7 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!