Piept de pui in crustă de susan
PrinteazaO reteta delicioasa de piept de pui cu:oua, faina, susan, ulei, sare, piper, boia.
- 1 piept de pui
- 2 ouă
- 2 linguri faina
- 150g susari
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Taiati pieptul de pui in 4 felii, care se bat cu ciocanul de snitelepana ajing la grosimea de 5mm. Condimentati feliile cu sare, piper si boia. Bucatile de carne se suprapun, se acopera cu folie de bucatarie si se pun la rece pentru 20-30 minute.
Treceti feliile de carne prin faina, ou batut si apoi susan. Daca nu s-a acoperit bine cu un strat uniform de susan, se mai baga o data in ou si apoi iar in susan. Prajiti-le pe ambele parti. Scoateti-le pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime.
Piept de pui in crustă de susan
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piept de pui in crusta de susan