Piept de pui in crustă de susan

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de pui cu:oua, faina, susan, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Piept_de_pui_in_crusta_de_susan

  • 1 piept de pui
  • 2 ouă
  • 2 linguri faina
  • 150g susari
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Taiati pieptul de pui in 4 felii, care se bat cu ciocanul de snitelepana ajing la grosimea de 5mm. Condimentati feliile cu sare, piper si boia. Bucatile de carne se suprapun, se acopera cu folie de bucatarie si se pun la rece pentru 20-30 minute.

Treceti feliile de carne prin faina, ou batut si apoi susan. Daca nu s-a  acoperit bine cu un strat uniform de susan, se mai baga o data in ou si apoi iar in susan. Prajiti-le pe ambele parti. Scoateti-le pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime.

Piept de pui in crustă de susan

Piept_de_pui_in_crusta_de_susan

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piept de pui in crusta de susan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.