Piept de pui in sos de rosii

Printeaza

 Piept de pui in sos de rosii

Ingrediente:Piept de pui in sos de rosii

  • 3-4 bucăţi piept de pui dezosat
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • pătrunjel verde
  • 250 ml suc de roşii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 50 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Tai pieptul în bucăţi, îl amesteci cu vinul, sarea, piperul, busuiocul, îl laşi deoparte circa 30 de minute ca să se marineze, apoi îl înăbuşi în ulei.

Scoţi carnea rumenită pe o farfurie şi o laşi să se scurgă. Separat, căleşti ceapa şi usturoiul în puţin ulei. Adaugi sucul de roşii, pătrunjelul, sarea după gust, apoi bucăţile de carne şi laşi să dea în câteva clocote ca să-şi ia gustul.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Interesant! Sa fac si eu piept de pui in sos de rosii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.