Piept de pui in sos de rosii
PrinteazaPiept de pui in sos de rosii
- 3-4 bucăţi piept de pui dezosat
- 1 ceapă
- 2-3 căţei de usturoi
- pătrunjel verde
- 250 ml suc de roşii
- sare
- piper
- busuioc
- 50 ml vin alb
Mod de preparare:
Tai pieptul în bucăţi, îl amesteci cu vinul, sarea, piperul, busuiocul, îl laşi deoparte circa 30 de minute ca să se marineze, apoi îl înăbuşi în ulei.
Scoţi carnea rumenită pe o farfurie şi o laşi să se scurgă. Separat, căleşti ceapa şi usturoiul în puţin ulei. Adaugi sucul de roşii, pătrunjelul, sarea după gust, apoi bucăţile de carne şi laşi să dea în câteva clocote ca să-şi ia gustul.
Poftă bună!
Interesant! Sa fac si eu piept de pui in sos de rosii.