Piept de pui in sos delicios

Printeaza

Piept de pui in sos delicios din: ulei de masline, piept de pui, rosii cherry, usturoi, otet de vin, supa de pui, patrunjel, frunze de salata.

Ingrediente:Piept_de_pui_in_sos_delicios

  • 90 ml ulei de masline
  • doua kilograme de piept de pui
  • 500 g rosii cherry foarte coapte
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 50 ml de otet de vin rosu de calitate
  • 200 ml de supa de pui
  • o legatura de patrunjel tocat
  • cateva frunze de salata

 

Mod de preparare:

Incinge trei linguri de ulei de masline intr-o tigaie mare si rumeneste puiul aproximativ 3-4 minute, pana cand acesta devine auriu. Adauga rosiile, supa de pui si usturoiul si mai lasa compozitia pe foc circa 10-15 minute.

Toarna peste carne si otetul de vin rosu si lasa compozitia sa fiarba aproximativ 15 minute, pana cand se evapora otetul si se ingroasa amestecul. Adauga si uleiul de masline ramas, si patrunjelul.

Piept de pui in sos delicios

Piept_de_pui_in_sos_delicios

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.