Piept de pui in stil fusion

Printeaza

Piept de pui in stil fusion din: piept de pui, ulei de masline, usturoi, tequilla, suc de lime, hot sauce, sos worcestershire, ghimbir, paprika, sare, smantana.

Ingrediente:Piept de pui in stil fusion

  • 4 jumatati piept de pui, fara oase si piele
  • 1/2 cana ulei de masline
  • 2 lingurite usturoi tocat marunt
  • 2 linguri tequilla
  • 2 linguri suc de lime
  • 1 1/2 lingurite hot sauce
  • 1 lingurita sos Worcestershire
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras
  • 1 lingurita paprika
  • 1 lingurita sare
  • 1/3 cana smantana grasa (frisca nebatuta)

 

Mod de preparare:

Bateţi uşor carnea, să ajungă cam la 1 cm grosime. Amestecaţi bine uleiul, tequila, sucul de lime, sosurile, ghimbirul, paprika şi sarea. Puneţi deoparte 1/3 cană din acest amestec. în restul de amestec puneţi la marinat carnea şi lăsaţi-o cam 30 min, întorcând-o de 2-3 ori, să se acopere bine cu marinată.

Frigeţi pieptul la foc mediu, cam 3-4 min pe fiecare parte, într-o crăticioară, clocotiţi la foc mediu marinata pusă deoparte. După ce a fiert cam 2 min, luaţi de pe foc şi încorporaţi imediat v smântână. Serviţi pieptul fript, fierbinte, stropit cu acest sos.

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Interesanta reteta

  2. Da, trebuie s-o incerc si eu, sa vedem ce iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.