Piept de pui invelit in sunca cu legume
PrinteazaPiept de pui invelit in sunca cu legume din: piept de pui, sunca, ceapa, morcovi, telina, ardei gras, broccoli, pasta de rosii, vin, sare, piper, verdeata, ulei, rozmarin.
- 1 piept de pui dezosat
- 8 felii subţiri de şuncă crudă
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 1/2 ţelină
- 1/2 ardei gras
- broccoli
- 1 ceaşcă pastă de roşii
- vin alb
- sare, piper
- verdeaţă
- ulei
- rozmarin
Mod de preparare:
Carnea spălată şi tăiată în 4 o prăjeşti în puţin ulei. Scoţi apoi bucăţile de carne şi le condimentezi cu rozmarin.
In uleiul rămas, pui legumele tăiate fâşii subţiri. Fierbi broccoli şi îl adaugi spre sfârşit peste compoziţie. Pasta de roşii amestecată cu vin o adaugi în mixul de legume. Când a fiert, pui compoziţia într-un vas ce poate fi dat la cuptor. Deasupra aşezi bucăţile de pui pe care le-ai învelit în şuncă mai întâi.
Dai vasul la cuptor timp de 15 – 20 de minute.
Piept de pui invelit in sunca cu legume
Pofta buna!