Piept de pui la cuptor cu masline verzi

Printeaza

Piept de pui la cuptor cu masline verzi din: piept de pui, cartofi, masline verzi, ceapa, smantana, supa de pui, usturoi, coriandru, ulei, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_la_cuptor_cu_masline_verzi

  • 1 piept de pui
  • 3-4 cartofi
  • 150 g masline verzi
  • 1 ceapa
  • 100 ml smantana de gatit
  • 1 cescuta cu supa de pui
  • 2 catei de usturoi
  • coriandru
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi înăbuş-o în ulei. Pune pieptul de pui tăiat în bucăţi mari şi lasă pe foc până ce prinde o crustă aurie.

Adaugă cartofii tăiaţi în felii şi toarnă supa de pui. Lasă la cuptor vreo 30 de minute, pune apoi usturoiul zdrobit, măslinele şi smântână.

Presară un praf de piper şi lasă la cuptor 20 de minute. La final, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu puţin coriandru tocat sau pătrunjel.

Piept de pui la cuptor cu masline verzi

Piept_de_pui_la_cuptor_cu_masline_verzi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.