Piept de pui la cuptor cu masline verzi
PrinteazaPiept de pui la cuptor cu masline verzi din: piept de pui, cartofi, masline verzi, ceapa, smantana, supa de pui, usturoi, coriandru, ulei, piper.
- 1 piept de pui
- 3-4 cartofi
- 150 g masline verzi
- 1 ceapa
- 100 ml smantana de gatit
- 1 cescuta cu supa de pui
- 2 catei de usturoi
- coriandru
- ulei
- piper
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi înăbuş-o în ulei. Pune pieptul de pui tăiat în bucăţi mari şi lasă pe foc până ce prinde o crustă aurie.
Adaugă cartofii tăiaţi în felii şi toarnă supa de pui. Lasă la cuptor vreo 30 de minute, pune apoi usturoiul zdrobit, măslinele şi smântână.
Presară un praf de piper şi lasă la cuptor 20 de minute. La final, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu puţin coriandru tocat sau pătrunjel.
Piept de pui la cuptor cu masline verzi
Pofta buna!