Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati
PrinteazaPiept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati din: ardei mici murati, usturoi, supa de pui, vin, ulei, piept de pui, sare, piper.
- 2 borcanele de ardei mici murati curatati de seminte si taiati in bucatele
- 8-10 catei de usturoi tocati marunt
- 1/2 cana de supa de pui
- 1 lingura de otet de vin alb
- 3/4 cana de vin alb
- ulei
- 4 jumatati de piept de pui fara os si fara piele batuti ca pentru snitel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe din
afara.
Se iau din tigaie si se tin pe o farfurie la cald. In tigaie se adauga usturoiul tocat marunt si se prajeste cam 30 secunde apoi se adauga otetul si vinul, si apoi ardeii mici taiati in bucatele mici. Se da in clocot.
Se serveste cu cartofi piure si cu sosul din tava.
Pofta buna!