Piept de pui la gratar cu lipii si guacamole

Printeaza

Piept de pui la gratar cu lipii si guacamole din: piept de pui, zeama de lime, coaja de lime, piper negru, ulei de floarea soarelui, lipii tortilla, guacamole, salata verde, iaurt.

Ingrediente:Piept_de_pui_la_gratar_cu_lipii_si_guacamole

  • 4 piepti de pui dezosati, fiecare taiat in cate 6 felii
  • zeama si coaja rasa de la 2 lime
  • 2 lingurite de piper negru boabe, zdrobit mare
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 8 lipii tortilla
  • 200 g guacamole
  • 1 salata verde, rupta
  • 150 g iaurt

 

Mod de preparare:

Amestecă zeama şi coaja rasă de lime cu piperul, uleiul şi puţină sare. Tăvăleşte carnea prin amestecul format. Pregăteşte un grătar cu cărbuni sau încinge tigaia-grill şi frige puiul 6-8 minute. Intoarce-l pe toate părţile până când se pătrunde uniform şi se rumeneşte frumos. Lasă carnea să se odihnească 5 minute, apoi rupe-o în bucăţi.

Incălzeşte lipiile pe grătar sau în cuptorul cu microunde, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Unge fiecare lipie cu guacamole, adaugă bucăţi de pui şi salată verde, apoi stropeşte-le cu iaurt. Rulează-le şi serveşte-le.

Piept de pui la gratar cu lipii si guacamole

Piept_de_pui_la_gratar_cu_lipii_si_guacamole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.