Piept de pui la gratar cu sos teriyaki
PrinteazaPiept de pui la gratar cu sos teriyaki din: piept de pui, sos teriyaki, ardei iute, ceapa verde, cimbru, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, orez.
- 2 buc piept de pui
- 1 1/2 cesti de sos teriyaki
- 1 ardei iute, cuburi
- 1/4 ceasca ceapa verde, tocata
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita usturoi tocat
- 1 lingura suc de lamaie
- 1/2 lingurita de sare
- 1/2 lingurita piper negru
- orez fiert, pentru servire
Mod de preparare:
Taiati pieptul de pui fasii. Amestecati impreuna restul de ingrediente. 1/2 ceasca de amestec dati la frigider. Se toarna restul de sos intr-o punga care se inchide ermetic si se adauga pieptul de pui.
Dati la frigider peste noapte.
Incalziti un gratar si gatiti pentru 12-15 de minute.
Se serveste cu orez si restul de sos teriyaki.
Pofta buna!