Piept de pui la grătar

Printeaza

O reteta simpla de piept de pui la gratar din: piept de pui, rosii cherry, morcovi, lamaie, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Piept de pui la grătar

  • 400 g de piept de pui
  • 100 g de roşii cherry
  • 2 morcovi
  • 1 lămâie
  • 1 lingură de  ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se marinează pieptul de pui timp de 5-6 ore: se unge cu ulei de măsline, se presară sare, piper şi se stoarce lămâie deasupra. Se înfăşoară într-o pungăde plasticşi se dă lafrigider. Se scoate din frigider şi se pune pe grătarulîncins foarte bine.

Se lasă pe grătar ti mp de 15 minute pe fiecare parte. Se serveşte cald, cu salată verde sau doar cu câteva roşii cherry şi cu câteva rondele de morcovi.

Piept de pui la grătar

Piept de pui la grătar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.