Piept de pui la grătar
PrinteazaO reteta simpla de piept de pui la gratar din: piept de pui, rosii cherry, morcovi, lamaie, ulei de masline, sare si piper.
- 400 g de piept de pui
- 100 g de roşii cherry
- 2 morcovi
- 1 lămâie
- 1 lingură de ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se marinează pieptul de pui timp de 5-6 ore: se unge cu ulei de măsline, se presară sare, piper şi se stoarce lămâie deasupra. Se înfăşoară într-o pungăde plasticşi se dă lafrigider. Se scoate din frigider şi se pune pe grătarulîncins foarte bine.
Se lasă pe grătar ti mp de 15 minute pe fiecare parte. Se serveşte cald, cu salată verde sau doar cu câteva roşii cherry şi cu câteva rondele de morcovi.
Piept de pui la grătar
Pofta buna!