Piept de pui marinat la gratar
PrinteazaPiept de pui marinat la gratar din: piept de pui, iaurt, curry, mustar, usturoi, lamaie, sare.
- 600 g piept de pui
- 200 g iaurt
- 1 lingura rasa de curry
- 1 lingurita cu mustar
- 2 fire de usturoi
- 1/2 lamaie
- sare
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui în fâşii şi stropeşte-le cu zeama de lămâie. Separat, amestecă iaurtul cu muştarul, usturoiul verde tocat, curry şi un praf de sare. Adaugă bucăţile de pui, amestecă bine, astfel ca toată carnea să fie acoperită, şi lasă la rece o oră.
Scoate-le din marinată şi înfigele-le şerpuit pe beţele de frigăruie înmuiate în apă cel puţin o oră, Frige-le pe grătarul încins, pe ambele părţi.
Piept de pui marinat la gratar
Pofta buna!
Imi place smecherie asta de gratar