Piept de pui picant cu struguri si coniac
PrinteazaPiept de pui picant cu struguri si coniac din: struguri, piept de pui, faina, vin, coniac, rozmarin, sare, boia iute, ulei de masline.
- 1 ciorchine de strugure
- 1 piept de pui
- 1 lingura faina
- 1 cescuta vin
- 1 lingurita coniac
- rozmarin
- sare
- boia iute
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui pe jumatate si condimenteaza-l cu sare si boia din belsug. Rumeneste bucatile de carne in ulei de masline.
Scoate-le pe o farfurie si in grasimea ramasa caleste faina. Stinge cu vinul si adauga boabele de strugure. Lasa pe foc sa mai dea in cateva clocote.
La final, adauga coniacut si putin rozmarin. Serveste pieptul de pui, bine rumenit, cu acest sos delicios.
Piept de pui picant cu struguri si coniac
Pofta buna!
A fost bun?