Piept de pui picant cu struguri si coniac

Printeaza

Piept de pui picant cu struguri si coniac din: struguri, piept de pui, faina, vin, coniac, rozmarin, sare, boia iute, ulei de masline.

Ingrediente:Piept_de_pui_picant_cu_struguri_si_coniac

  • 1 ciorchine de strugure
  • 1 piept de pui
  • 1 lingura faina
  • 1 cescuta vin
  • 1 lingurita coniac
  • rozmarin
  • sare
  • boia iute
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui pe jumatate si condimenteaza-l cu sare si boia din belsug. Rumeneste bucatile de carne in ulei de masline.

Scoate-le pe o farfurie si in grasimea ramasa caleste faina. Stinge cu vinul si adauga boabele de strugure. Lasa pe foc sa mai dea in cateva clocote.

La final, adauga coniacut si putin rozmarin. Serveste pieptul de pui, bine rumenit, cu acest sos delicios.

Piept de pui picant cu struguri si coniac

Piept_de_pui_picant_cu_struguri_si_coniac

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.