Piept de pui picant la tigaie
PrinteazaPiept de pui picant la tigaie din: piept de pui, sare, ulei, ceapa, ardei iute, pasta de chili, sos de stridii, sos de peste, orez.
- 340 g piept de pui, felii
- sare
- 2 linguri de ulei
- 2 cepe, feliate
- 2 ardei iuti, maruntiti
- 2 linguri pastă de chili
- 1 lingura sos de stridii
- 1 lingurita sos de peste
- orez, pentru servire
Mod de preparare:
Puneti pieptul de pui intr-un castron si asezonati cu sare.
Incalziti uleiul intr-un wok la foc mediu-mare. Adăugați ceapa si gatiti, amestecand, aproximativ 3 minute. Adăugați carnea de pui, ardei iute, pastă de chili, sos de stridii si sos de pește.
Gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 5 minute.
Serviti cu orez.
Pofta buna!