Piept de pui sotat in muştar si tarhon

Printeaza

O reteta de piept de pui sotat in mustar si tarhon din: piept de pui, ceapa, usturoi, mustar dijon, supa de pui, miere, tarhon si patrunjel.

Ingrediente:Piept de pui sotat in muştar si tarhon

  • doua bucati de piept pui
  • o ceapa medie alba
  • 5 catei de usturoi
  • 3 linguri mustar Dijon (sau altul cu boabe)
  • o lingura + jumatate de cana de supa de pui
  • doua lingurite miere
  • o lingura de tarhon proaspat
  • doua linguri de patrunjel

 

Mod de preparare:

Taie in felii ceapa alba si preseaza cu mana sau lama cutitului usturoiul si lasa cele dua legume apoi liber, timp de 5 minute. Incalziti o lingura de zeama de pui intr-o cratita de otel/aluminiu, apoi sotati timp de doua minute ceapa.

In timp ce ceapa se soteaza taiati in bucatele de 2 cm pieptul de pui, apoi amestecati timp de 3 minute, dupa care adaugati usturoiul presat.

Dupa un minut se adauga si mustarul, jumatatea de cana de supa de pui si mierea. Se amesteca bine, se da focul mic si se lasa timp de 7-8 minute. Se va reduce si sosul, devenind mai concentrat.

La final se adauga tarhonul si patrunjelul, se mai amesteca o data si mancarea este gata de a fi servita.

Piept de pui sotat in muştar si tarhon

Piept de pui sotat in muştar si tarhon

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.