Piept de pui umplut cu bacon si spanac

Printeaza

Piept de pui umplut cu bacon si spanac din: piept de pui, spanac, bacon, unt, usturoi, roşii uscate, caşcaval, sare, piper.

Piept de pui umplut cu bacon si spanac

Ingrediente:

  • 4 felii piept de pui
  • 300 g spanac
  • 100 g bacon
  • 100 g unt
  • un căţel usturoi
  • 2-3 roşii uscate
  • 2-3 linguri caşcaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spanacul se taie mărunt şi se pune la călit în tigaie cu 50 g unt si usturoiul.

Se amestecă şi, după ce a devenit moale, se trage tigaia de pe foc şi se adaugă roşiile tăiate şi baconul tăiat.cuburi cât mai mici.

Fiecare felie de carne se taie în două, se presară cu sare şi piper şi se reconstituie ca un sandviş cu spanac între bucăţile de carne.

Se pun toate porţiile astfel preparate într-o tavă de.cuptor, se repartizează deasupra fiecărei porţii untul care a rămas, se presară caşcaval şi se laşă 15 minute la cuptor.

Piept de pui umplut cu bacon si spanac

Piept de pui umplut cu bacon si spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.