Piept de pui umplut cu bacon si spanac
PrinteazaPiept de pui umplut cu bacon si spanac din: piept de pui, spanac, bacon, unt, usturoi, roşii uscate, caşcaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 felii piept de pui
- 300 g spanac
- 100 g bacon
- 100 g unt
- un căţel usturoi
- 2-3 roşii uscate
- 2-3 linguri caşcaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spanacul se taie mărunt şi se pune la călit în tigaie cu 50 g unt si usturoiul.
Se amestecă şi, după ce a devenit moale, se trage tigaia de pe foc şi se adaugă roşiile tăiate şi baconul tăiat.cuburi cât mai mici.
Fiecare felie de carne se taie în două, se presară cu sare şi piper şi se reconstituie ca un sandviş cu spanac între bucăţile de carne.
Se pun toate porţiile astfel preparate într-o tavă de.cuptor, se repartizează deasupra fiecărei porţii untul care a rămas, se presară caşcaval şi se laşă 15 minute la cuptor.
Piept de pui umplut cu bacon si spanac
Pofta buna!