Piept de pui umplut cu branza de capra
PrinteazaPiept de pui umplut cu branza de capra din: branza de capra, coaja de lamaie, ardei iute, tarhon, piept de pui, prosciutto.
- 140 g branza de capra
- oaja rasa de la 1/2 lamaie
- 1/2 ardei iute rosu, curatat si tocat fin
- 1 lingura de tarhon, tocat fin
- 4 bucati piept de pui fara piele
- 8 felii de prosciutto
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 190°C. Combină brânza de capră, coaja rasă de lămâie, ardeiul iute şi tarhonul, împreună cu puţină sare şi piper.
Fă o tăietură pe lungime în fiecare piept de pui, având grijă să nu tai până la capăt.
Apăsând carnea cu degetele, creează un mic buzunar pe care să-l umpli cu crema de brânză. Asezonează pieptul de pui, apoi înveleşte fiecare bucată cu câte 2 felii de prosciutto, strângând bine buzunarul cu umplutură.
Aşază bucăţile de carne într-o tavă de copt, stropeşte-le cu ulei de măsline şi dă-le la cuptor 18-20 de minute, până când carnea se pătrunde, dar rămâne fragedă.
Piept de pui umplut cu branza de capra
Pofta buna!