Piept de pui umplut cu branza de capra

Printeaza

Piept de pui umplut cu branza de capra din: branza de capra, coaja de lamaie, ardei iute, tarhon, piept de pui, prosciutto.

Ingrediente:Piept de pui umplut cu branza de capra

  • 140 g branza de capra
  • oaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 1/2 ardei iute rosu, curatat si tocat fin
  • 1 lingura de tarhon, tocat fin
  • 4 bucati piept de pui fara piele
  • 8 felii de prosciutto

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190°C. Combină brânza de capră, coaja rasă de lămâie, ardeiul iute şi tarhonul, împreună cu puţină sare şi piper.

Fă o tăietură pe lungime în fiecare piept de pui, având grijă să nu tai până la capăt.

Apăsând carnea cu degetele, creează un mic buzunar pe care să-l umpli cu crema de brânză. Asezonează pieptul de pui, apoi înveleşte fiecare bucată cu câte 2 felii de prosciutto, strângând bine buzunarul cu umplutură.

Aşază bucăţile de carne într-o tavă de copt, stropeşte-le cu ulei de măsline şi dă-le la cuptor 18-20 de minute, până când carnea se pătrunde, dar rămâne fragedă.

Piept de pui umplut cu branza de capra

Piept_de_pui_umplut_cu_branza_de_capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.