Piept de pui umplut cu ciuperci si ardei

Printeaza

Piept de pui umplut cu ciuperci si ardei din: piept de pui, ciuperci, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui umplut cu ciuperci si ardei

  • un piept de pui complet
  • 2 ciuperci proaspete
  • un ardei gras
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în două şi, apoi, fiecare bucată aşezată între două folii de plastic se bate cu ciocanul de carne. Se presară partea de interior cu sare şi piper şi se repartizează ciupercile tăiate fin şi ardeiul fâşii.

Se rulează strâns în hârtie de copt, se răsucesc capetele şi se aşază într-o tavă de cuptor.

Se lasă 40 de minute la copt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.