Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval
PrinteazaPiept de pui umplut cu ciuperci si cascaval din: piept de pui, ciuperci, cascaval, faina, oua, delikat, piper, unt, sare.
- 750 g piept de pui dezosat
- 150 g ciuperci
- 100 g caşcaval
- 100 g făină
- 5 ouă
- 10 g Delikat
- 10 g piper
- boabe
- 100 g unt
- sare după gust
Mod de preparare:
Baţi carnea cu ciocanul de şniţele, îl sărezi, apoi presari umplutura pe care o faci astfel: dai caşcavalul pe râzătoare, tai ciupercile mărunt, apoi îl amesteci cu ouăle, piperul, Delikat, le aşezi în straturi peste carnea de pui, rulezi şi prinzi carnea cu scobitori.
Treci pieptul prin făină, îl prăjeşti în unt la foc potrivit. E bun cald sau rece cu garnitura preferată.
Poftă bună!