Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval din: piept de pui, ciuperci, cascaval, faina, oua, delikat, piper, unt, sare.

Ingrediente:Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

  • 750 g piept de pui dezosat
  • 150 g ciuperci
  • 100 g caşcaval
  • 100 g făină
  • 5 ouă
  • 10 g Delikat
  • 10 g piper
  • boabe
  • 100 g unt
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Baţi carnea cu ciocanul de şniţele, îl sărezi, apoi presari umplutura pe care o faci astfel: dai caşcavalul pe râzătoare, tai ciupercile mărunt, apoi îl amesteci cu ouăle, piperul, Delikat, le aşezi în straturi peste carnea de pui, rulezi şi prinzi carnea cu scobitori.

Treci pieptul prin făină, îl prăjeşti în unt la foc potrivit. E bun cald sau rece cu garnitura preferată.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.