Piept de pui umplut cu salam picant
PrinteazaPiept de pui umplut cu salam picant din: piepţi de pui file, salam picant, de preferinţă crud-uscat, caşcaval, sare, piper negru, faina, ou, pesmet, ulei.
- 1-2 piepţi de pui file
- 16 felii de salam picant
- 100 g caşcaval feliat
- sare
- piper negru măcinat
- făină
- 1 ou
- pesmet
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Tai fiecare piept în jumătate, apoi crestezi adânc fiecare jumătate, transformând-o astfel în „buzunar”. Presari bucăţile atât în interior, cât şi în exterior cu sare şi piper. In interiorul fiecărui „buzunar”, pui câte o felie de caşcaval şi câte 4 felioare de salam suprapuse.
Prinzi marginile cu scobitori, apoi treci bucăţile de carne prin făină, pe urmă prin ou bătut şi pesmet. Rumeneşti în baie de ulei încins şi îl scoţi pe hârtie absorbantă.
Pofta buna!