Piept de pui umplut cu sos de morcovi si pasta de verdeturi

Printeaza

Piept de pui umplut cu sos de morcovi si pasta de verdeturi

Ingrediente:Piept de pui umplut cu sos de morcovi si pasta de verdeturi

  • 4 fileuri din piept de pui a câte 150 g fiecare
  • două felii de brânză
  • piper proaspăt măcinat
  • sare
  • cimbru
  • două lin­guri ulei vegetal
  • 4 morcovi raşi
  • 1 căţel usturoi tocat
  • 250 ml su­pă de legume instant
  • două linguri cremă de brânză
  • 1/2 legă­tură coriandru tocat
  • 250 g piure de cartofi (instant)
  • o lingură pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Fileurile din pieptul de pui se spală, se despică şi se introduc înăuntru feliile de brânză, apoi se freacă de jur-împrejur cu sare, piper şi cimbru.

Se prăjesc acoperit în ulei încins 5 minute, după care se scoate carnea şi se lasă la răcit. Morco­vii şi usturoiul se pun în aceeaşi tigaie, se amestecă un pic, după care se adaugă supa de legume împreună cu crema de brânză.

După ce a fiert un pic, se condimentează cu piper şi coriandru. Piureul se prepară conform instrucţiunilor de pe pachet şi se serveşte cu pieptul de pui şi sosul de morcovi, la care se adaugă verdeţurile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.