Piept de pui umplut cu spanac şi gorgonzola
PrinteazaPiept de pui umplut cu spanac şi gorgonzola din: piept de pui, frunze de spanac, branza gorgonzola, ceapa, dovlecei, rosii, ulei de masline, sare si piper.
- 500 g piept de pui dezosat
- 500 g frunze de spanac
- 200 g branza gorgonzola
- 2 cepe
- 2 dovlecei
- 2 rosii
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se bat bucăţile de piept de pui şi se condimedtează cu sare şi piper. Se fierb frunzele de spanac, timp de 10 minute, în apă cu sare. Ceapa tocată se prăjeşte în ulei bine încins şi se adaugă spanacul scurs de apă. Se presară sare şi piper şi se ţine pe foc 5 minute, până scade.
Se pune jumătate din cantitatea de spanac pe fiecare bucatăde piept, se adaugă bucăţi de brânză şi se rulează. Se leagă cu aţă de bucătărie şi se coc 60 minute la foc moderat, în tavă unsă cu ulei demăsline. Se taie dovleceii şi roşiile rondele şi se coc pe grătar. Se stropesc cu suc de lămâie. Pieptul de pui se serveşte pe un pat de legume.
Piept de pui umplut cu spanac şi gorgonzola
Pofta buna!
Pe asta il incerc si eu 🙂