Piept de rata cu broccoli
PrinteazaPiept de rata cu broccoli din: piept de rata, broccoli, iaurt, galbenusuri, cascaval, ulei, ardei gras, sare si piper.
- 600 g piept de rata
- 500 g broccoli
- 200 g iaurt
- 4 galbenusuri
- 100 g cascaval
- 50 ml ulei
- 1 ardei gras rosu
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi pieptul de raţă de pieliţe, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă, ştergeţi-l şi presăraţi-l cu sare şi piper. Prăjiţi pieptul de raţă în uleiul încins până când se pătrunde bine şi se rumeneşte pe ambele părţi.
Desfaceţi brocoli în bucheţele, spălaţi-le şi fierbeţi-le 5 minute în apă cu sare.
Tăiaţi pieptul de raţă prăjit în feliuţe şi puneţi-le împreună cu bucheţelele de brocoli şi ardeiul gras tăiat în cubuleţe, într-o tavă adâncă. Amestecaţi gălbenuşurile cu iaurtul şi caşcavalul dat pe răzătoarea mare.
Condimentaţi şi turnaţi acest amestec în tavă peste ingrediente. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi la foc potrivit, 30 de minute.
Piept de rata cu broccoli
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piept de rata
Nu am mai mancat rata pana acum
Am mancat eu si e buna, mai ales daca stii cum s-o faci