Piept de rata cu broccoli

Printeaza

Piept de rata cu broccoli din: piept de rata, broccoli, iaurt, galbenusuri, cascaval, ulei, ardei gras, sare si piper.

Ingrediente:Piept_de_rata_cu_broccoli

  • 600 g piept de rata
  • 500 g broccoli
  • 200 g iaurt
  • 4 galbenusuri
  • 100 g cascaval
  • 50 ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pieptul de raţă de pieliţe, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă, ştergeţi-l şi presăraţi-l cu sare şi piper. Prăjiţi pieptul de raţă în uleiul încins până când se pătrunde bine şi se rumeneşte pe ambele părţi.

Desfaceţi brocoli în bucheţele, spălaţi-le şi fierbeţi-le 5 minute în apă cu sare.

Tăiaţi pieptul de raţă prăjit în feliuţe şi puneţi-le împreună cu bucheţelele de brocoli şi ar­deiul gras tăiat în cubuleţe, într-o tavă adâncă. Amestecaţi gălbenuşurile cu iaurtul şi caşcavalul dat pe răzătoarea mare.

Condimentaţi şi turnaţi acest amestec în tavă peste ingrediente. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi la foc potrivit, 30 de minute.

Piept de rata cu broccoli

Piept_de_rata_cu_broccoli

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • piept de rata

2 comentarii

  1. Nu am mai mancat rata pana acum

  2. Lidia Musetescu

    Am mancat eu si e buna, mai ales daca stii cum s-o faci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.