Piept de rata cu papaya

Printeaza

Piept de rata cu papaya din: papaya, piept de rata, ulei de masline, vin rosu, cimbru, portocala.

Ingrediente:Piept de rata cu papaya

  • o felie de papaya
  • 40 g piept de raţă
  • o linguriţă de ulei de măsline
  • vin roşu
  • cimbru
  • o portocală

 

Mod de preparare:

Se face o marinadă din vin roşu, cimbru, suc de portocală, ulei de măsline. Se pune în această marinată piep­tul de raţă şi se lasă 3-4 ore. Carnea se scoate, se sotează în ulei de măsline şi se introduce în cuptor.

Se taie felii foarte subţiri. Se aşază pe felia de papaya, tăiată în formă de barcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.