Piept de rata cu sos de struguri
PrinteazaO reteta delicioasa de piept de rata cu: struguri, sos, vin rosu, sare, rozmarin, smatana.
- 600g struguri
- 1 piept de rata
- 200 ml vin rosu
- sare
- rozmarin
- 100g smantana
Mod de preparare:
Condimentează pieptul de raţă cu sare, crestează partea cu grăsime atât cât lama cuţitului să ajungă la carne.
Pune pieptul de raţă cu partea crestată într-o tigaie, fără grăsime, pentru că pieptul de raţă e foarte gras şi va lăsa din grăsimea proprie. Prăjeşte până ce pielea începe să se rumenească.
Intoarce pe partea cealaltă şi lasă câteva minute. Stinge cu vin, acoperă cu un capac şi lasă să dea în câteva clocote.
Adaugă boabele de strugure şi smântână, iar după cinci minute, opreşte focul.
Piept de rata cu sos de struguri
Pofta buna!
Incoming search terms:
- placinta greceasca curcuto
- piept de rata cu sos de struguri