Piept de rata cu sos de struguri

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de rata cu: struguri, sos, vin rosu, sare, rozmarin, smatana.

Ingrediente:Piept de rata cu sos de struguri

  • 600g struguri
  • 1 piept de rata
  • 200 ml vin rosu
  • sare
  • rozmarin
  • 100g smantana

Mod de preparare:

Condimentează pieptul de raţă cu sare, cres­tează partea cu grăsime atât cât lama cuţitului să ajungă la carne.

Pune pieptul de raţă cu partea crestată într-o tigaie, fără grăsime, pentru că pieptul de raţă e foarte gras şi va lăsa din grăsimea proprie. Prăjeşte până ce pielea începe să se rume­nească.

Intoarce pe partea cealaltă şi lasă câteva minute. Stinge cu vin, acoperă cu un capac şi lasă să dea în câteva clocote.

Adaugă boabele de strugure şi smântână, iar după cinci minute, opreşte focul.

Piept de rata cu sos de struguri

Piept de rata cu sos de struguri

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • placinta greceasca curcuto
  • piept de rata cu sos de struguri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.