Friptura de fazan cu dovleac din: pulpa de dovleac, ceapa, usturoi, ulei, fond de vanat, sare, piper, fazan, bacon, cimbru, vin, nucsoara, piper verde. Ingrediente: 500 g pulpa de dovleac 1 ceapa 1 catel de usturoi 4 linguri ulei 500 ml fond de vanat sare piper 1 fazan felii de bacon 1 lingura frunzulite de […]
Piept de fazan cu ficat
PrinteazaPiept de fazan cu ficat din: bacon, ceapa, slaninuta, piept de fazan, sare, piper, cuisoare, nucsoara, supa, ficat de vitel, chifle, smantana, galbenusuri.
Ingrediente:
- 150 g bacon
- 1 ceapa
- 200 g slaninuta
- 500 g piept de fazan
- sare
- piper asortat
- cuisoare macinate
- nucsoara macinata
- 100 ml supa
- 150 g ficat de vitel
- 2 chifle
- 150 ml smantana
- 3 galbenusuri
Mod de preparare:
Se taie mărunt baconul, se prăjeşte. Se toacă ceapa şi se adaugă în tigaie; se prăjeşte.
Apoi se adaugă slăninuţa şi pieptul de fazan, tăiate cuburi; se sărează, se condimentează, se adaugă supa şi se înăbuşă.
Se lasă să se răcească amestecul şi se adaugă cubuleţe de ficat şi de chifle, precum şi smântână.
Se pasează, apoi se înglobează gălbenuşul şi se potriveşte de sare şi piper, după gust.
Se aşază amestecul într-o formă de chec şi se acoperă cu folie de aluminiu; se înţeapă din loc în loc.
Se aşază la bain-marie şi se coace cca o oră şi jumătate, la cuptor.
Piept de fazan cu ficat
Pofta buna!
Fazan cu ciuperci din: fazan, unt, sare, cartofi, ciuperci, patrunjel. Ingrediente: un fazan potrivit unt sare cartofi 250 g ciuperci pătrunjel verde Mod de preparare: Păstrăm capul fazanului, cu o parte din pielea de pe gât necurăţată de pene, pentru a orna cu el friptura. Curăţăm corpul de pene, îl spălăm şi îl sărăm; […]
Pofta buna!