Piept fript in stil fusion

Printeaza

Piept fript in stil fusion din: piept de pui, ulei, usturoi, tequila, lime, ghimbir, paprika, sare, smanatana.

Ingrediente:Piept fript in stil fusion

  • 4 jumătăţi piept de pui, fără oase şi piele
  • 1/2 cană ulei de măsline
  • 2 linguriţe usturoi tocat mărunt
  • 2 linguri tequila
  • 2 linguri suc de lime
  • 1 1/2 linguriţe hot sauce
  • 1 linguriţă sos Worcestershire
  • 1 linguriţă ghimbir proaspăt ras
  • 1 linguriţă paprika
  • 1 linguriţă sare
  • 1/3 cană smântână grasă (frişcă nebătută)

 

Mod de preparare:

Bateţi uşor carnea, să ajungă cam la 1 cm grosime. Amestecaţi bine uleiul, tequila, sucul de lime, sosurile, ghimbirul, paprika şi sarea.

Puneţi deoparte 1/3 cană din acest amestec. In restul de amestec puneţi la marinat carnea şi lăsaţi-o cam 30 min, întorcând-o de 2-3 ori, să se acopere bine cu marinadă.

Frigeţi pieptul la foc mediu, cam 3-4 min pe fiecare parte, într-o crăticioară, clocotiţi la foc mediu marinata pusă deoparte. După ce a fiert cam 2 min, luaţi de pe foc şi încorporaţi imediat smântână.

Serviţi pieptul fript, fierbinte, stropit cu acest sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.