Piept de gasca impanat cu sunculita afumata

Printeaza

Piept de gasca impanat cu sunculita afumata din: slanina afumata, piept de gasca, sare, piper, ghimbir, varza rosie si alba, masline.

Dezosezi pieptul de gâscă, îl frăgezeşti bătându-l puţin cu ciocanul de şniţele, apoi îl împănezi cu slăninuţă afumată. Presari sare, piper, puţin ghimbir şi îl rulezi legându-l cu aţă de bumbac.

Il aşezi apoi într-un vas rezistent la cuptor, torni ulei, vin alb şi puţină apă şi-l dai la cuptor. Din când în când îl ungi cu sosul din tavă.

Când pătrunde furculiţa uşor în carnea rumenită, atunci este gata. E foarte bun cu garnitură din varză roşie şi albă, călite separat, şi cu câteva măsline negre şi verzi.

 

 

Vitel Cordon Bleu

din: carne de vitel, sunca de praga, branza emmental, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei.   Ingrediente: 4 felii de carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 4 felii de șuncă de Praga 4 felii de brânză Emmental sau Gruyère 2 ouă 1 cană pesmet 1/2 cană de făină Sare și […]

Racitura de Porc Aromată: Savoarea Tradiției Românești

oase de porc, usturoi, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, frunze de dafin, sare, piper. Ingrediente 1 kg oase de porc cu gelatină (picior, urechi) 1 cap de usturoi 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 2 frunze de dafin Sare și piper negru   Mod de […]

 

Ceai de Valeriană Clasic pentru Relaxare

radacina de valeriana, apa, miere sau lamaie. Ceaiul de valeriană este apreciat pentru proprietățile sale relaxante și este adesea utilizat pentru a ajuta la reducerea stresului și anxietății, precum și pentru a îmbunătăți calitatea somnului. Valeriana este o plantă cu flori care crește în Europa și Asia și […]

Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant

Deliciul Dulce-Picant din: fileuri de somon, mustar de dijon, miere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de Somon la Grătar cu Sos de Mustar și Miere reprezintă un amestec perfect între aromele dulci și picante, transformând somonul într-o bucată de artă culinară. Cu o crustă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.