Piept pane cu bulete de cascaval

Printeaza

O reteta gustoasa de piept de pui pane cu bulete de cascaval, cartofi, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, legume, parmezan, mustar, susan, salata verde.

Ingrediente:Piept pane cu bulete de cascaval

  • 600 g piept de pui
  • 200 g caşcaval
  • 3-4 cartofi
  • 5 ouă
  • 3 linguri făină
  • 150 g pesmet
  • ulei de floarea soarelui pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • 300 g amestec de legume
  • 100 g parmezan
  • 1 lingură muştar
  • 50 g susan prăjit
  • 3-4 frunze salată verde

Mod de preparare:

Se feliază pieptul de pui, se bate cu ciocanul de şniţele, se condi­mentează cu sare şi piper, se stro­peşte cu puţin ulei ca să se frăge­zească şi se lasă câteva minute la rece. Intre timp, se pun cartofii să fiarbă, în coajă cu sare. După ce au fiert, se lasă să se răcească şi se cu­răţă.

Se zdrobesc cu furculiţa şi se amestecă cu caşcavalul ras pe răzătoarea mică, cu un ou crud, sare, piper şi cu susanul prăjit. Compoziţia se lasă 10 minute la rece şi apoi se pregătesc buletele. Se trec prin ou şi pesmet amestecat cu parmezan şi se prăjesc. Se scot pe un prosop absorbant.

Separat, se bat ouăle pentru şniţel, cu sare, piper şi muştar. Pieptul de pui se trece prin făină cu pesmet şi parmezan, ou şi pesmet şi se prăjesc în uleiul încins. Se servesc pe frunze de salată, cu bulete de caşcaval şi cu amestec de legume la alegere.

Piept pane cu bulete de cascaval

Piept pane cu bulete de cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.