Piept de pasăre cu bacon servit pe plăcintă de cartofi
PrinteazaO reteta de piept de pasare cu bacon din: bacon, ceapa, ardei gras, rosii, piept de pui si condiment.
- 150 g bacon
- 1 ceapa
- 1 ardei gras verde
- 2 rosii
- 1 piept de pui
- 1 lingurita condiment vegetal
Mod de preparare:
Pui la prăjit baconul tăiat mărunt, apoi pui ceapa tocată, ardeiul tăiat fideluţă şi roşiile tocate cuburi (decojite anterior). Apoi adaugi peste legumele de pe foc şi pieptul de pui feliat, pui şi puţină apă dacă este nevoie şi laşi totul pe foc până se pătrunde carnea.
Presari 1 linguriţă de condiment vegetal. Serveşti această mâncare peste chiftele de cartofi în formă de clătită, ornate cu smântână şi pătrunjel verde tocat mărunt.
Piept de pasăre cu bacon servit pe plăcintă de cartofi
Pofta buna!