Ciocanele de pui cu prune din: ciocanele, prune, mustar, zahar, brandy, sos, lamaie. Ingrediente: 4-6 ciocănele 8 prune 1 lingură zeamă de lămâie 1/4 ceaşcă muştar de Dijon 3 linguriţe zahăr brun 1/4 ceaşcă brandy 1 linguriţă sos Worcestershire Mod de preparare: Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi prunele, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte […]
Piept de pasăre cu prune
PrinteazaO reteta de piept de pasare cu prune din: piept de pui, prune, ulei de masline, nuci, marar si sare.
- 800 g piept de pui (curcan)
- 20 prune
- 2 linguri ulei de masline
- 10 nuci
- 1 legatura marar
- sare
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea de pui în fâşii. Condimentaţi-le cu sare şi piper şi căliţi-le într-o tigaie în puţin ulei amestecat cu apă.
Scoateţi sâmburii prunelor şi înlocuiţi-i cu miez de nucă.
Căliţi prunele astfel pregătite în puţin ulei şi apoi puneţi-le peste carnea de pui.
Puneţi vasul la cuptor, la foc potrivit, pentru 20 de minute.
Presăraţi mâncarea cu mărar tocat mărunt, înainte de servire.
Piept de pasăre cu prune
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui cu prune uscate
Pulpe de pui cu prune uscate din: pulpe de pui, unt, ulei de masline, ceapa, prune uscate, coniac, cimbru, frunze de dafin, supa de pui, ficat de pui, mustar. Ingrediente: 4 pulpe de pui ½ lingura unt ½ lingura ulei de masline 1 ceapa, felii subtiri ½ cana prune uscate ¼ cana coniac cateva crengute de […]
Piept de curcan umplut cu prune uscate
Piept de curcan umplut cu prune uscate din: piept de curcan, prune uscate, cuisoare, ceapa verde, unt, pesmet, sare. Ingrediente: 1 piept de curcan 250 g prune uscate 4 cuişoare 1 legătură de ceapă verde 150 g unt 25 g pesmet sare Mod de preparare: Scoate sâmburii de la prune, taie-le felii şi pune-le […]
Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate
Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate din: piept de curcan, prune uscate, caise uscate, unt, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan 200 g prune uscate 200 g caise uscate 1/2 pachet unt sare piper Mod de preparare: Caisele şi prunele se pun la înmuiat în apă caldă si se lasă 30 de […]
Pofta buna!