Piept de porc la cuptor cu morcovi

Printeaza

Piept de porc la cuptor cu morcovi din: piept de porc, morcovi, ulei, rozmarin, bere neagra, praz, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 800 g piept de porc
  • 3-4 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • cateva crengute rozmarin
  • 500 ml bere neagra
  • un fir praz
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie, se unge cu ulei şi se presară cu sare şi piper.

In tava de copt se pune un pat alcătuit din rondele de praz, se asază carnea deasupra şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Intre timp, morcovii se fierb 10 minute, apoi se taie rondele şi se pun în tavă, alături de carne.

Se toarnă berea, se presară rozmarin şi se lasă la foc până ce carnea şi morcovii sunt gata.

 

Piept de porc la cuptor cu morcovi

Piept_de_porc_la_cuptor_cu_morcovi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.