Piept de porc la gratar cu cartofi dulci

Printeaza

Piept de porc la gratar cu cartofi dulci din: piept de porc, cartofi, cimbru uscat, maghiran, coriandru, ulei, pudra de usturoi, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 12 felii piept de porc fara os
  • 4 cartofi dulci
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rasa maghiran uscat
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii şi, fără a-i curăţa de coajă tăiaţi-i în rondele de cir­ca 5mm grosime.

Puneţi într-un castron mare rondele de cartof, împreună cu feliile de piept de porc.

Presăraţi totul cu cimbru, maghiran, coriandru, sare şi pi­per.

Adăugaţi uleiul şi amestecaţi bine, astfel încât toate rondelele de cartofi şi feliile de carne să fie bine unse cu sosul format.

Acoperifi castronul cu folie de plastic şi puneţi-l la frigider pen­tru 60 de minute.

Puneţi carnea şi rondelele de cartofi pe un gră­tar încins şi frigeţi-le la foc mare circa 20 de minute sau până când carnea este bine pătrunsă şi frumos rumenită.

Serviţi câte 3 felii de piept de porc la porţie, cu garnitură de cartofi dulci.

Piept de porc la gratar cu cartofi dulci

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Piept de porc la gratar cu miere

Piept de porc la gratar cu miere din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul […]

 

Piept de porc la gratar cu usturoi

Piept de porc la gratar cu usturoi din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

 

Piept de porc la grătar cu linte, broccoli si fasole rosie

O reteta delicioasa de piept de porc cu: broccoli, fasole boabe, linte, nuca, ceapa, mustar, otet, bicarbonat de sodiu, sare, piper, ulei, cimbru, crutoane. Ingrediente: 4 bucăţi piept de porc 500 g broccoli 100 g fasole roşie boabe 100 g linte 100 g miez de nucă o ceapă două linguri cu muştar o lingură cu […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.