Piept de porc la gratar cu miere

Printeaza

Piept de porc la gratar cu miere din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:

  • un kg piept de porc
  • 4 linguri muştar
  • 2 linguri miere
  • 4 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Piept de porc la gratar cu miere:  pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul.

taie felii pieptul de porc şi se unge bine cu amestecul cu miere.

prăjesc apoi feliile de piept de porc pe grătarul bine încins.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.