Pate de Porc Delicios și Nutritiv: Rețeta Perfectă din: ficat de porc, slanina de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ierburi aromatice, coniac. Descoperă rețeta unică de pate de porc, bogată în arome și valori nutriționale. Află istoria acestui deliciu și bucură-te de o gustare sănătoasă! Vă invităm să descoperiți o rețetă de pate de porc […]
Piept de porc in sos
PrinteazaPiept de porc in sos din: piept de porc, usturoi, cimbru, unt, sare, caise uscate, caise din compot, miere, sos de soia, piper, vin alb, ceapa.
- un kg piept de porc fara os
- 4 catei de usturoi
- o lingura cimbru uscat
- 25 g unt
- pentru sos:
- 25 g unt
- sare
- 15 caise uscate
- 2 caise din compot
- o lingurita miere
- o lingurita sos de soia
- piper
- 150 ml vin alb
- o ceapa
Mod de preparare:
Pieptul de porc se unge cu usturoiul pisat şi amestecat cu cimbru.
Se aşază într-o tavă de cuptor, se pune untul şi se dă la copt pentru 30 de minute.
Intre timp, într-o tigaie cu unt topit se înmoaie ceapa şi, după ce aceasta a devenit aurie, se adaugă caisele din compot, tăiate mărunt, caisele uscate tăiate mărunt, sosul de soia, vinul alb şi mierea. Se lasă să dea un clocot.
După 30 de minute de copt, se scoate tava, se pune sosul, sare şi piper şi se lasă la cuptor încă 30 de minute.
Piept de porc in sos
Pofta buna!
Pate de Porc Delicios și Nutritiv: Rețeta Perfectă
Ciorbă ardelenească din piept de porc
Ciorbă ardelenească din piept de porc din: pipet de porc, orez, morcov, telina, albitura, ceapa, oua, smantana, otet, tarhon, sare. Ingrediente: 1 kg piept de porc cu coaste 60 g orez 500 g zarzavat (morcov, telină, albitură) 2 cepe 2 ouă 100 g smântână oţet tarhon sare, după gust Mod de preparare: Pieptul […]
Pofta buna!