Piept de porc umplut
PrinteazaO reteta delicioasa de piept de porc umplut din: piept de porc, carne tocata de porc, ceapa, usturoi, patrunjel, cognac, oua, sare si piper.
- piept de porc cu os, degresat 950 g
- carne tocata de porc 300 g
- ceapa 40 g
- usturoi 5 g
- patrunjel 5 g
- cognac 15 ml
- oua 2 buc.
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
În pieptul de porc se realizeaza un buzunar pe care îl umplem cu un amestec de carne tocata, ceapa calita, usturoi, oua, patrunjel, cognac, sare si piper.
Pieptul de porc umplut se coloreaza pe toate fetele, pe un gratar încins, dupa care se gateste la cuptor timp de 40 min. la 185ºCSe serveste cald împreuna cu sosul rezultat în urma coacerii la cuptor.
Piept de porc umplut
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piept de porc umplut la cuptor