Piept de pui aromat cu muguri de pin si cimbru
PrinteazaPiept de pui aromat cu muguri de pin si cimbru din: piepţi de pui, muguri de pin, pătrunjel, cimbru, ulei, vin alb, rosii, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 piepţi de pui
- 100 g muguri de pin
- 1 legătură pătrunjel
- 2 fire cimbru
- 2 linguri ulei
- 1 litru vin alb
- 2 roşii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cei doi piepţi de pui se spală, se şterg şi se presară cu sare şi piper. Jumătate din cantitatea de muguri de pin se mixează cu uleiul şi pătrunjelul.
Se unge carnea cu acest amestec şi se aşază în tava de cuptor. Se pun felii de roşii pe deasupra.
Se presară şi restul mugurilor de pin, se toarnă vinul si se dă la cuptor. Se serveşte cu cimbru proaspăt.
Piept de pui aromat cu muguri de pin si cimbru
Pofta buna!