Ciocănele de pui cu muştar şi caise din: ciocanele de pui, caise, zeama de lamaie, mustar de dijon, zahar brun, brandy si worcestershire. Ingrediente: 4-6 ciocanele 8 caise bine coapte 1 lingura zeama de lamaie 1/4 ceasca mustar de Dijon 3 lingurite zahar brun 1/4 ceasca brandy 1 lingurita sos Worcestershire Mod de preparare: […]
Piept de pui cu brandy
PrinteazaPiept de pui cu brandy din: piept de pui, faina, sare, piper, frunze de tarhon, unt, brandy, supa de pui, smantana.
Ingrediente:
- 4 bucati piept de pui
- 40gr faina
- 1/2 lingurita sare
- Piper macinat
- 1/4 lingurita frunze de tarhon
- 40gr unt
- 40ml brandy
- 90ml supa de pui
- 60ml smantana
Mod de preparare:
Amestecati faina, sare, piper, tarhon si dati puiul prin acest mix.
Topiti untul si prajiti puiul pe toate partile. Adaugati brandy si lasati sa se evapore.
Incorporati supa si mai gatiti, acoperit, timp de 10 minute.
Adaugati smantana si serviti puiul cald.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciocanele cu mustar si caise
Ciocanele cu mustar si caise din: ciocanele, caise, mustar, zahar, brandy, sos, lamaie. Ingrediente: 4-6 ciocănele 8 caise bine coapte 1 lingură zeamă de lămâie 1/4 ceaşcă muştar de Dijon 3 linguriţe zahăr brun 1/4 ceaşcă brandy 1 linguriţă sos Worcestershire Mod de preparare: Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi caisele şi jupuiţi pielea, […]
Piept de pasăre cu prune
O reteta de piept de pasare cu prune din: piept de pui, prune, ulei de masline, nuci, marar si sare. Ingrediente: 800 g piept de pui (curcan) 20 prune 2 linguri ulei de masline 10 nuci 1 legatura marar sare Mod de preparare: Tăiaţi carnea de pui în fâşii. Condimentaţi-le cu sare şi piper […]
Pofta buna!